Zandrecycling Nederland tekent voor all-in abonnement Waste Insight

Zandrecycling Nederland Peter Voskamp Waste Insight AFAS Software PieterBas Automatisering Hans Buskens

Zandrecycling Nederland kiest voor het all-in abonnement van Waste Insight, het hybride ERP-systeem voor de Nederlandse afvalindustrie. De handtekening daarvoor is inmiddels gezet. Het bedrijf beschikt daarmee over álle standaard software van kernpartners PieterBas Automatisering en AFAS. ‘Daardoor kunnen we organisatiebreed alle processen automatiseren en digitaliseren; van waste en financials tot zelfs CRM en HRM’, aldus directeur Peter Voskamp.

>> Foto boven: Directeur Peter Voskamp van Zandrecycling Nederland (r) en commercieel directeur Hans Buskens van PieterBas na de ondertekening van het Waste Insight-contract.

Efficiënter werken en kosten besparen

Zandrecycling Nederland koos bewust voor Waste Insight, wordt duidelijk. ‘We kunnen daardoor nog een flink aantal digitaliseringsslagen maken’, aldus Voskamp. ‘Omdat onze huidige weegautomaat aan vervanging toe is, beginnen we met onbemand wegen met de Weegkiosk (een weegzuil met interactieve touchscreen, red.). We kunnen daardoor efficiënter werken en op kosten besparen. Ook draagt de Weegkiosk bij aan een betere service. Klanten ontvangen de digitale weegbon met alle weeggegvens direct na de weging. We kunnen bovendien de openingstijden verruimen. Voor onze klanten is dat belangrijk omdat die pas na een achturige werkdag hun afvalstromen gaan afvoeren. Met Waste Insight gaan we ook overstappen op digitaal factureren’, zegt Voskamp. ‘Daardoor kan het mes in de papierberg en kunnen we zelfs dagelijks factureren. Omdat betalingen eerder binnenkomen, heeft dat een positief effect op onze liquiditeitspositie. Ook dat was een belangrijke reden om voor Waste Insight te kiezen. ‘

Lees ook:
Paro tekent voor Waste Insight

Waste Insight

Waste Insight is het hybride ERP-systeem om processen bedrijfsbreed in de Nederlandse afvalindustrie te digitaliseren en te automatiseren. Door de geregistreerde en gecertificeerde koppeling werkt Waste Insight als één bedrijfsbreed ICT-systeem. Bedrijven zijn ervan verzekerd dat de koppeling altijd blijft werken, ook als er bijvoorbeeld een functionaliteit wordt toegevoegd. Dat scheelt duur maatwerk een daardoor kosten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Waste Insight biedt? Neem dan contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820 of e-mail: acornelisse@waste-insight.nl Of volgt Waste Insight op Twitter of LinkedIn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *