Workshops route-optimalisatie en transportplanning (agenda)

Route-optimalisatie BWaste Transvision transportpannningOptimalisatie staat de komende periode op de agenda.

Transvision organiseert een seminar op 14 en 16 april over transportoptimalisatie en routeplanning.

Route-optimalisatie staat centraal bij drie workshops van BWaste op 21, 22 en 23 april.

Transvision
Bij het seminar van Transvision wordt onder meer aandacht besteed aan het creëren van masterroutes voor distributie en/of inzameling, het in bedrijf stellen van routes in een dynamisch, real-time systeem en het verbeteren van capaciteitsgebruik. Ook komen het gebruik van een mobiele oplossing voor bewijs van levering (POD) aan bod en de communicatie met externe vervoerders via een webportal.

De seminars vinden plaats op 14 en 16 april in Haarzuilens. De middag van de 14 april is speciaal gericht op de afvalbranche. Aanmelden kan via de website van Transvision. Deelname is gratis. Marjolein Lijten is per e-mail bereikbaar voor vragen: mnd@transvision.eu

BWaste
De workshop van BWaste is bestemd voor operationele en logistieke managers en planners. De deelnemers maken kennis met de verschillende mogelijkheden en scenario’s van route-optimalisatie.

De insteek van de workshop is praktisch. Er wordt onder meer antwoord gegeven op vragen als waar moet ik beginnen, hoe pak ik dit effectief aan, hoe kom ik er achter wat mijn besparingen kunnen zijn voor huis-aan-huis inzameling, zijn volmeldsystemen in ondergrondse containers financieel haalbaar, is route-optimalisatie ook voor het ledigen van openbare prullenbakken een optie en hoe worden effecten gemeten?

De workshops vinden plaats op 21, 22 en 23 april in Eefde. Aanmelden voor deelname kan door een e-mail te sturen naar: info@bwaste.nl met vermelding van de datum van voorkeur.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, het aantal plaatsen is beperkt. voor meer informatie: Route Optimalisatie Discovery.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *