Waste Insight bedrijfsbreed ICT-systeem voor afvalinzamelaars en -verwerkers

Afvalinzameling afvalverwerking recycling digitalisering automatisering afvalindustrieWaste Insight AFAS Software PieterBas Automatisering

Alle bedrijfsprocessen organisatiebreed digitaliseren en automatiseren. Van de afvallogistiek, HR, CRM tot financials. Die meerwaarde biedt Waste Insight afvalinzamelaar en -verwerkers. Alle processen worden vastgelegd in het systeem: van het eerste klantcontact, wegen, en verwerking van afval tot de financiële administratie, inclusief de volledige personeelsadministratie. Het mes in de papierberg en facturen eerder betaald krijgen, zijn twee belangrijke voordelen van Waste Insight. Een pre is ook dat bedrijven een real-time inzicht hebben in alle processen waardoor ze snel kunnen schakelen, zoals het aanpassen van de planning of het opschalen van medewerkers en materieel.

Meer weten over de voordelen van Waste Insight? Lees dan deze post.

Waste Insight werkt als één ICT-systeem

Waste Insight is het hybride ERP-systeem waarmee bedrijven in de Vlaamse en Nederlandse afvalindustrie organisatiebreed al hun processen digitaliseren en automatiseren, zowel de complete afvallogistiek als financials, CRM en HR. AFAS Software en PieterBas Automatisering namen bijna vijf jaar geleden het initiatief tot Waste Insight. De twee kernpartners hebben de afgelopen decennia hun sporen verdiend. AFAS met software voor het automatiseren van administratieve processen, HR en CRM. Met de software van kernpartner PieterBas automatiseren bedrijven in de afvalindustrie al drie decennia al hun logistieke afvalprocessen. Van plannen, het onderweg mobiel afhandelen van orders, onbemand wegen tot en met digitaal factureren. Waste Insight werkt als één ICT-systeem. Zo is er een centrale debiteuren- en verplichtingenadministratie. Chauffeurs die zichzelf in AFAS ziekmelden zijn automatisch in PieterBas geblokkeerd. Alle koppelingen zijn gecertificeerd en worden elke 24 uur getest.

Meer weten?

Download dan de brochure. Wilt meer weten hoe Waste Insight werkt voor de afvalindustrie? Lees dan de blogpost met de drie praktijkvoorbeelden of neem contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820, e-mail: acornelisse@waste-insight.nl Wilt u weten welke koplopers in de afvalindustrie al kozen voor Waste Insight? Kijk dan op de klantenpagina of blijf op de hoogte en volg Waste Insight op Twitter of LinkedIn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *