Video: Waste Insight lanceert boek ‘Privacy in de afvalindustrie’

NVRD-congres Olaf Prinsen 'Privacy in de afvalindustrie' Monique Hennekens AVG Privacyregelgeving Waste Insight PieterBas Automatisering

Dat ‘Privacy in de afvalindustrie’ goed zou worden ontvangen had auteur Monique Hennekens wel verwacht. ‘Maar dat de reacties op haar boek zo positief zouden zijn, had ik niet voorzien’, zei ze direct nadat NVRD-directeur Olaf Prinsen het eerste exemplaar in ontvangst had genomen. Waste Insight lanceerde de uitgave tijdens het NVRD-congres. Privacy-advocaat Monique Hennekens van Hekkelman Advocaten belicht daarin de Algemene Verordening Gegevensbescherming en wat de nieuwe privacyregelgeving inhoudt voor de afvalindustrie. ‘Bij de afvalinzameling worden persoonsgegevens verwerkt. Daarom is privacy ook belangrijk voor de afvalindustrie’, aldus Monique Hennekens in de video van de lancering van haar eerste boek.

'Privacy in de afvalindustrie' AVG Privacy Privacyregelgeving NVRD-congres Olaf Prinsen Monique Hennekens Waste Insight PieterBas Automatisering

>> foto: privacy-advocaat Monique Hennekens overhandigt tijdens het NVRD-congres het eerste exemplaar aan directeur Olaf Prinsen.

‘Privacy in de afvalindustrie’

Wilt u meer weten? Bekijk dan de video hieronder of lees het interview met Monique Hennekens in GRAM.  Ze geeft daarin antwoordt op de belangrijkste vragen over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Of  download de gratis whitepaper. U hoeft daarvoor geen e-mailadres achter te laten. ‘Privacy in de afvalindustrie’ is via deze link te bestellen bij Bol.com. Klanten en relaties van PieterBas Automatisering kunnen een gratis exemplaar aanvragen bij Frank Dusée.

Meer weten?

Wilt u meer weten over privacy in de afvalindustrie? Neem dan contact op met Monique Hennekens. Klik op deze link voor haar gegevens. Of blijf op de hoogte en volg PieterBas op TwitterLinkedIn of Facebook en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *