Versla de afvalberg (video)

Afvalberg We beat the mountain PieterBas AutomatiseringMensen bewust maken van de waarde van afval en design, maar ook aandacht vragen voor het verslaan van de afvalberg. Daar draait het in essentie om bij de jaarlijkse We Beat the Mountain Day. Op 23 augustus aanstaande wordt al weer de derde editie van dit ‘groene festival’ georganiseerd.

Dit jaar vindt We Beat the Mountain plaats in Delft, tijdens de afsluiting van de Summer Village, een initiatief van partner The Green Village.

Op het programma staan onder meer lezingen van prof. Ad van Wijk: over de Green Village ‘de duurzame, groene stad’, de gemeente Almere ‘stad zonder afval’ en Ballast Nedam ‘het verslaan van reststromen op de bouwplaats’.

Kijk voor het hele programma op ‘We Beat The Mountain’.

Idee pitchen
Iedereen die een idee heeft om de afvalberg te verminderen of afvalstromen op te waarderen, kan dat op 23 augustus bij een groen publiek onder de aandacht brengen. Dat gaat via een zogeheten Pecha Kucha waarbij een korte/creatieve presentatie wordt gehouden van 20 slides van 20 seconden. Dit filmpje laat zien hoe dat werkt.

Net als voorgaande jaren gaat het verslaan van de afvalberg hand in hand met het genieten van heerlijke hapjes en drankjes ondersteund door lekkere muziek. De dag zal worden afgesloten met een spetterende DJ performance van DonCamancho, bekend van onder meer Mysteryland.

Aanmelden voor We Beat The Mountain Day kan door het formulier in te vullen, klik daarvoor hier.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *