Van Diemen Sloopwerken stapt over op PB-Transport Express

Van Diemensloopwerken Waste Insight PieterBas Automatisering AFAS Software

Van Diemen Sloopwerken stapt over op PB-Transport Express van PieterBas Automatisering. Daarmee maakt het bedrijf een eerste grote digitaliseringsslag, zegt verkoopadviseur Frank Dusée. ‘Zo gaat Van Diemen Sloopwerken ook de complete rolcontaineradministratie automatiseren, waaronder de abonnementenadministratie en het invoeren van ledigingsopdrachten. Ook gaat het bedrijf digitaal factureren. Omdat Van Diemen al werkt met AFAS Software kan het bedrijf nu organisatiebreed automatiseren en digitaliseren met Waste Insight. ‘Zo worden in PieterBas aangemaakte facturen in AFAS automatisch tot grootboekregels verwerkt. Ook worden nota’s automatisch doorgeschoten naar de debiteurenadministratie In AFAS. Behalve dat er daardoor altijd zicht is op de openstaande nota’s, worden aanmaningen ook automatisch aangemaakt. Het bedrijf profiteert hiermee van de voordelen van Waste Insight, waaronder aanzienlijk minder handling. Dat scheelt niet alleen werk, maar levert ook een tijdbesparing op waardoor de werkdruk omlaag kan.’

Waste Insight werkt als één ICT-systeem

Waste Insight is het hybride ERP-systeem waarmee bedrijven in de Vlaamse en Nederlandse afvalindustrie organisatiebreed al hun processen digitaliseren en automatiseren, zowel de complete afvallogistiek als financials, CRM en HR. AFAS Software en PieterBas Automatisering namen meer dan vijf jaar geleden het initiatief tot Waste Insight. De twee kernpartners hebben de afgelopen decennia hun sporen verdiend. AFAS met software voor het automatiseren van administratieve processen, HR en CRM. Met de software van kernpartner PieterBas automatiseren bedrijven in de afvalindustrie al drie decennia al hun logistieke afvalprocessen. Van plannen, het onderweg mobiel afhandelen van orders, onbemand wegen tot en met digitaal factureren. Waste Insight werkt als één ICT-systeem. Zo is er een centrale debiteuren- en verplichtingenadministratie. Chauffeurs die zichzelf in AFAS ziekmelden zijn automatisch in PieterBas geblokkeerd. Alle koppelingen zijn gecertificeerd en worden elke 24 uur getest.

Meer weten?

Lees dan ook de post over Van Diemen Sloopwerken  op het Waste Insight-blog. Wilt u weten hoe u alle operationele afvalprocessen kunt digitaliseren en automatiseren met Waste Insight: van de afvallogistiek tot financials, CRM en HR? Neem dan contact op met met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820, e-mail: acornelisse@waste-insight.nl Of blijf op de hoogte en volg Waste Insight op Twitter of LinkedIn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *