Sneeuwpret en gezelligheid tijdens jaarlijkse PieterBas-weekeind

Weekeind weg wintersport skiën Munchen PieterBas Automatisering standaard afvalsoftware afvalindustrie

Drie supergezellige dagen met mooie momenten en lachspieren die een workout hebben gehad. Zo maar een paar reacties na afloop van het jaarlijkse PieterBas-weekeind met alle collega’s in het Zuid-Duitse München. De sportievelingen bonden de lange latten onder. De groep die geschiedenis en cultuur wilde ‘snuiven’, kwam volop aan z’n trekken tijdens de wandeling onder leiding van een stadsgids. Al met al weer een geslaagd bedrijfsuitje, was de eensgezinde mening in de groepsapp toen iedereen zondagavond weer thuis was.

>> Foto boven: Het programma voor het jaarlijkse PieterBas-weekeind bood voor elk wat wils. Een aantal collega’s bonden de lange latten onder en gingen skiën in Garmisch-Partenkirchen en Kirchberg.

Weekeind weg wintersport Munchen toren beklimmen PieterBas Automatisering standaard afvalsoftware afvalindustrie
De toren van het stadhuis bood tijdens de stadswandeling een mooi uitzicht op het besneeuwde historische centrum van München.

G4-software

Het weekeindje weg met alle PieterBas-collega’s en partners is een jaarlijks traditie die al drie decennia terug gaat. In die begintijd van PieterBas gingen directeuren Pieter Bas en Hans Buskens met de medewerkers van het eerste uur elk jaar skiën. Met de groei van het bedrijf breidde het programma uit met een wandeling door de stad of de omgeving. Drie dagen lang is er dan volop tijd om gezellig met alle collega’s bij te praten. Dit jaar bood het weekeindje München bovendien bij uitstek de gelegenheid om verder kennis te maken met de nieuwe collega’s die door de voortgaande uitbreiding van het bedrijf inmiddels de gelederen hebben versterkt. Ook met de gedetacheerde specialisten die bijdragen aan de G4-software die PieterBas ontwikkelt. Een belangrijke ontwikkeling waarmee het in standaard afvalsoftware gespecialiseerde bedrijf voorsorteert op toekomstige ontwikkelingen.

Groepsfoto PieterBas Automatisering weekeind wintersportt Munchen standaard afvalsoftware afvalindustrie
Bij de traditie van het jaarlijkse PieterBas-weekeind hoort ook de groepsfoto.

Hebt u interesse in automatisering van afvalinzameling en -verwerking? Volg PieterBas dan op TwitterLinkedIn of Facebook. Of neem contact op met Bart Punselie, telefoon: (024) 3585820 of e-mail: bpunselie@pieterbas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *