Recycling 2014: PieterBas lanceert standaard Qlikview-dashboard voor managementrapportages

Qlikview dashboard mangementrapportages Active Professionals PieterBas AutomatiseringNet als alle voorgaande jaren is PieterBas Automatisering ook dit jaar weer aanwezig tijdens Recycling 2014.

Tijdens deze jubileumeditie van de vakbeurs voor de Nederlandse afvalindustrie lanceert PieterBas opnieuw een splinternieuwe innovatie: het samen met Active Professionals ontwikkelde standaard Qlikview-dashboard voor managementrapportages.

Qlikview is een internationaal bekende business intelligence tool waarmee op basis van key performance indicators (KPI’s) de bedrijfsresultaten kunnen worden gemonitord.

Afbeelding: sneak preview van de banner van de beursstand van PieterBas (klik op de afbeelding voor een vergroting).

Hans Buskens, commercieel directeur PieterBas Automatisering:
‘Het standaard Qlikview-dashboard voor de PieterBas-software biedt bedrijven in de afvalindustrie met meters, grafieken en tabellen de actuele status van KPI’s als omzet, massabalans en de bezetting van materieel. Het Qlikview-dashboard draait zowel op de PC en laptop als tablet of smartphone. Met als voordeel dat op basis van actuele gegevens vanaf elke lokatie en op elk moment een bedrijf kan gemonitord en aangestuurd.’

Serie aan innovaties
Behalve het Qlikview-dashboard voor managementrapportages biedt de stand van PieterBas tijdens Recycling 2014 ook een overzicht van eerder gelanceerde innovaties waaronder:
* PieterBas afvalboordcomputer
* Elektronische begeleidingbrief afvaltransporten (EBA)
* WeegApp voor onbemand wegen vanuit de cabine
* Digtaal factureren

Uitnodiging
Graag nodigt PieterBas u uit om het splinternieuwe Qlikview-dasboard te komen bekijken. Wij laten u graag de mogelijkheden van Qlikview zien, samen met de andere digitale innovaties van PieterBas Automatisering.

Recycling 2014 wordt van 23 t/m 25 september gehouden in de Evenementenhal te Gorinchem. U vindt ons in stand 133.

Gratis entree? Ga naar de Inschrijfpagina van Recycling 2014 en vul deze registratie code in: 7140000849. U ontvangt dan gratis 2 entreebewijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *