PieterBas werkt aan ‘groen’ interieur

Tijdelijke werkplek directie Pieter Bas Automatisering lowresDe directie is gesetteld. Het werk kan doorgaan. Het waren opmerkingen die lachend werden gemaakt aan het begin van de tweede fase van de verbouwing bij PieterBas Automatisering. Het in standaard afvalsoftware gespecialiseerde bedrijf krijgt een nieuw interieur. In lijn met het ‘groene gevoel van PieterBas wordt een deel van het bestaande meubilair, waaronder de bureaustoelen, opnieuw gebruikt. Ook komt er cradle to cradle tapijt op de vloer van Desso en wordt er met milieuvriendelijke verf geschilderd.

Op de foto: de directie van PieterBas Automatisering op hun tijdelijke werkplek met voor algemeen directeur Pieter Bas Buskens en achter commercieel directeur Hans Buskens.

Directiekamer verbouwing Pieter Bas Automatisering low resWerkcafe inrichting PieterBasGelukkig hebben we een tijdelijke werkplek, zegt Hans Buskens. ‘Van de oude directiekamers is niet veel over (foto links). Maar mooi wordt het wel’, zegt hij terwijl hij op een van de ontwerpen wijst die de architect Eric Wezenberg voor het nieuwe interieur heeft bedacht (foto rechts).

Lees ook:
Nieuwe interieur PieterBas verbindt mensen en is fun tegelijk
Nieuwe interieur PieterBas ‘verbindt’ ruimtes én medewerkers

Verhuizing helpdesk Pieter Bas AutomatiseringVerhuizing Pieter Bas Automatisering low resHet duurt nog ongeveer twee weken voordat het nieuwe interieur van PieterBas klaar is. Tot die tijd wordt er twee keer intern verhuisd. Eerst naar een tijdelijke werkplek en daarna naar de definitieve nieuwe werkplek, zoals de helpdesk (foto links).

Overleg verbouwing Pieter Bas Automatisering

Nadat drie weken lang de kantine de werkplek was, wordt de apparatuur ingepakt om vanuit de nieuwe werkplek de klanten te woord te staan. Al moeten daarvoor wel eerst nog alle kabels worden georganiseerd (foto rechtsboven). Maar mede door een gedegen voorbereiding is dat in no time gepiept.

Op de foto overleggen Hans Buskens (links) en Bart Derks van de Ven (rechts) daarover en hoe het gaat worden (zie illustratie onder: bovenaanzicht begane grond).

Ontwerp PieterBas

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *