PieterBas wenst u gezellige kerstdagen en ook zo’n topjaar!

Kerstborrel 2013 PIeterBas Automatisering Waste InsightNog een paar dagen en het jaar zit er weer op. We hebben 2013 weer goed afgesloten’, blikte algemeen directeur Pieter Bas Buskens terug. En daar blijft het niet bij, bleek tijdens de jaarlijkse kerstborrel. ‘Er komt ook weer een goed jaar aan’, bracht Buskens als goed nieuws bij de eindejaarsafsluiting.

‘En dat doen we met z’n allen’, benadrukte Buskens. ‘We werken er allemaal hard voor. Juist door die gemeenschappelijke inspanningen zijn de vooruitzichten voor 2014 ook nu weer goed.’

PieterBas Automatisering sloot een goed jaar af tijdens de kerstborrel waarbij algemeen directeur Pieter Bas Buskens vooruit blikte op weer een goed jaar. Hij verraste alle reislustige PieterBas-collega’s met een passende eindejaarscadeau, zoals op de foto verkoopadviseur Frank Dusée (l).

Bomvol jaar
Een grootscheepse verbouwing van het kantoor, de viering van het 25-jarig bestaan met activiteiten voor PieterBas-klanten, zoals de AMvB-cursus, en een feest voor familie, collega’s en vrienden. Ook 2013 was voor PieterBas weer een bomvol jaar, keek Buskens terug op 2013.

En zakelijk mochten de resultaten er ook zijn, werd duidelijk. Zo introduceerde PieterBas in 2013 een scala aan innovaties, waaronder de WeegApp, de Businessconnector en de eigen standaard afvalboordcomputer.

En 2013 was ook het jaar van de EBA, vertelde Buskens enthousiast. Een groeiende groep klanten rijdt inmiddels met de nieuwe open standaard voor de elektronische begeleidingsbrief afvalstoffen, waaronder Van Dijk Containers, HVC, Visser ATR, de Baetsen Groep en Plas van Heenvliet.

Meer weten? Lees hier de posts op het PieterBas-blog:
WeegApp PieterBas: flexibel én goedkoop onbemand wegen
Businessconnector: zelf data uitwisselen én applicaties integreren
PieterBas introduceert eigen boordcomputer!
EBA open standaard bijna klaar! Belangrijke voordelen in de praktijk

Waste Insight
Maar bovenal was 2013 het jaar van Waste Insight. Nog maar nauwelijks officieel gelanceerd, was er in de markt al een buzzz over dit nieuwe initiatief van AFAS Software en PieterBas Automatisering. En direct daarna al was de belangstelling voor dit hybride ERP-systeem groot. ‘We hadden wel gedacht dat Waste Insight goed zou worden ontvangen, maar dat er zo veel belangstelling voor zou zijn, overtreft al onze verwachtingen’, zei Buskens.

Wilt u meer weten over Waste Insight of een hybride ERP-systeem. Kijk dan op de website: www.wasteinsight.nl of neem contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820 of e-mail: acornelisse@waste-insight.nl

Veel nieuwe plannen
En zoals klanten van PieterBas verwachten staan er ook voor het nieuwe jaar weer volop nieuwe plannen op stapel. Het PieterBas-blog houdt u, zoals het afgelopen jaar, ook in 2014 op de hoogte!

Pieter Bas Buskens, Hans Buskens en alle medewerkers van Pieter Bas wensen u hele gezellige kerstdagen!

PieterBas en de helpdesk zijn (behalve de twee kerstdagen) gewoon bereikbaar van 08.00 uur tot 17.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *