PieterBas sponsort NVRD Jaarcongres: kennis delen belangrijk!

Hans-Buskens-PieterBas-Automatisering-sponsor-NVRD-jaarcongresPieterBas Automatisering is er weer bij. Het in standaard afvalsoftware gespecialiseerde PieterBas sponsort net als alle voorgaande jaren ook in 2014 weer het NVRD Jaarcongres. ‘We vinden dat belangrijk. Mede door de sponsoren kan het congres elk jaar door de NVRD worden georganiseerd’, zegt commercieel directeur Hans Buskens.

‘Ik kan me niet herinneren hoe lang, maar PieterBas is al tientallen jaren sponsor van het NVRD Jaarcongres. We doen dat niet alleen vanuit een commerciële gedachte, maar vooral ook vanuit onze betrokkenheid bij de branche’, aldus Buskens.

‘We hechten er aan dat de afvalindustrie kennis deelt over nieuwe ontwikkelingen. Mede daardoor kunnen bedrijven innoveren en blijft het een slagvaardige sector.’

Sponsoren onderdeel congresprogramma Deborah van Eijk NVRD Jaarcongres PieterBas Automatisering
Sponsoren zijn niet weg te denken uit de organisatie van het NVRD Jaarcongres, vindt ook eventorganisator Deborah van Eijk. ‘Zonder sponsoren geen congres’, zei ze in een interview met het PieterBas-blog.

‘Sponsoren bieden de mogelijkheid om een mooi programma neerzetten. Op een toplocatie met topsprekers, aldus Van Eijk. ‘Sponsoren voegen daadwerkelijk wat toe aan het congresprogramma, ze maken de beursvloer waardevoller’, zo stelde ze.

‘Met name het feit dat de congresbezoeker via de sponsoren met nieuwe ontwikkelingen kennismaken, vinden ze een pluspunt.’

Digitalisering ordertraject
PieterBas laat tijdens het NVRD Jaarcongres de mogelijkheden zien om het ordertraject te digitaliseren. Verkoopadviseurs Frank Dusée en Johan Zandee demonstreren onder meer hoe in bedrijven en organisaties in de inzameling en reiniging kunnen werken met de digitale begeleidingsbrief, de digitale factuur en de WeegApp.

Wilt u meer weten over de digitalisering met de PieterBas-software? Kom dan naar het NVRD Jaarcongres of neem contact op met Bart Punselie. Hij kan u daar ook alles over vertellen. Bart is bereikbaar via telefoon: (024) 3585820 of e-mail: bpunselie@pieterbas.nl

Of volg PieterBas op TwitterLinkedIn of Facebook en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Het NVRD Jaarcongres wordt georganiseerd is samenwerking met de Avri en vindt plaats van 21 tot en met 23 mei. Voor meer informatie: De toekomst ligt buiten. Aanmelden kan via het digitale formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *