#PieterBas ook weer bij jubileumeditie Recycling 2014 (video)

Recycling_2014 PieterBas Automatisering Waste InsightNog ruim vier weken. Dan gaat Recycling 2014 van start. De branchebrede vakbeurs voor afvalverwerking en reycling beleeft dit jaar z’n vijfde editie.

En net als alle voorgaande jaren is ook PieterBas Automatisering er weer bij.

Ook dit jaar geeft PieterBasacte de présence tijdens alle toonaangevende evenementen in de Nederlandse afvalindustrie, zei commercieel directeur Hans Buskens vorig jaar in aanloop naar Recycling 2013.

Trefpunt voor vakprofessionals
Recycling 2014 is de enige vakbeurs in de Benelux voor de afvalverwerking- en recyclingbranche. Behalve dat bezoekers tijdens drie dagen in Gorinchem kennis kunnen maken met de laatste innovaties en ontwikkelingen, is Recycling 2014 ook het trefpunt voor vakprofessionals in de branche.

Met  name dat zijn redenen voor PieterBas om er elk jaar weer bij te zijn, blijkt uit een opmerking van accountmanager Bart Punselie. ‘Recycling 2014 is een praktijkgerichte vakbeurs waar zowel leveranciers en de afvalindustrie zelf exposeren als elkaar ontmoeten. Hierdoor maakt de beurs het voor een vakspecialist als PieterBas mogelijk om zowel bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten.’

Deelname Recycling 2014 gratis
Bezoek aan Recycling 2014 is voor vakprofessionals gratis. Voor informatie over Recyling 2014 klik hier en voor aanmelding klik hier.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die PieterBas Automatisering kan bieden of wilt u tijdens Recycling 2014 een afspraak maken op de stand van PieterBas? Bel of mail dan met Bart Punselie, telefoon: (024) 3585820, email: bpunselie@pieterbas.nl

Of blijf op de hoogte en volg PieterBas op TwitterLinkedIn en Facebook. U kunt ook hier onder een reactie achter laten.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *