PieterBas lanceert vierde App: order-entry voor inhuurauto’s (video)

reststoffenunie-kalkkorrels-PieterBas AutomatiseringPieterBas Automatisering komt opnieuw met een handige App. Speciaal voor de Reststofffenunie heeft het in standaard afvalsoftware gespecialiseerde PieterBas een applicatie ontwikkeld voor order-entry.

Daarmee kunnen chauffeurs een order zelf aanvullen en gereed melden via hun smartphone of tablet. Vooral heel handig voor inhuurauto’s, omdat de administratie dan niet op de factuur van de transporteur hoeft te wachten om zelf te kunnen factureren.

Prijswinnende PieterBas-app
Met de ontwikkeling van de App zet PieterBas de lijn door die al twee jaar geleden werd ingezet. ‘Met twee van onze Apps won Visser ATR al in 2012 de TLN Innovatieprijs’, zegt commercieel directeur Hans Buskens.

In de categorie middelgrote bedrijven ging Visser toen met de eerste prijs aan de haal. Dat Visser in de hoogste regionen eindigde, kwam mede omdat het bedrijf toen al werkte met twee geïntegreerde Apps van PieterBas, zegt Buskens. ‘Voor ordermanagement en de digitale begeleidingsbrief.’

WeegApp
En daarna hebben we niet stil gezeten. Inmiddels is er ook een WeegApp waarmee vanuit de cabine van de vrachtwagen de weegbrug kan worden bediend, legt Buskens uit.

De WeegApp van PieterBas draait op alle (mobiele) apparaten, zoals een smartphone, tablet of boordcomputer. ‘En de WeegApp zit ook standaard ingebouwd in de afval-boordcomputer die PieterBas onder eigen label op de markt brengt’, zegt hij.

EBA-Apps meer en meer gemeengoed
Momenteel staan Apps, met name in combinatie met het gebruik van de EBA, volop in de belangstelling, signaleert Buskens. ‘Maar wat PieterBas betreft is er niets nieuws onder de zon’, zegt hij.

‘Wij begonnen daar twee jaar terug al mee, toen er nog nauwelijks Apps waren voor de Nederlandse afvalindustrie. Ook toen al was PieterBas trendsettend, dat blijkt ook uit de prestigieuze prijs die Visser ATR al in 2012 won. Die positie als koploper bouwen we alleen maar verder uit. Dat bewijst de nieuwe App voor order entry nu maar weer.’

Wilt u meer weten over de Apps van PieterBas? Neem dan contact op met Bart Punselie. Hij is bereikbaar op telefoon: (024) 3585820 en e-mail: bpunselie@pieterbas.nl of volg Bart op Twitter: @BartPunselie.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg PieterBas dan op TwitterLinkedIn of Facebook.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *