PieterBas krijgt innovatiesubsidie voor nieuw planningssysteem

Digitaal plannen innovatiesubsidie SubsidieFocus ABAB standaard afvalsoftware PieterBas Automatisering

Slimmer plannen en daardoor met minder voertuigen dezelfde aantal routes rijden. Dat kan met de nieuwe planningssoftware die PieterBas Automatisering ontwikkelt. Afvalinzamelaars en -verwerkers kunnen daardoor niet alleen efficiënter rijden en een hogere omzet halen. Het levert ze ook een aanzienlijk vermindering van de CO2-uitstoot en transportbewegingen op. PieterBas ontwikkelt een open systeem, wordt duidelijk uit een interview met algemeen directeur Pieter Bas Buskens op de website van ABAB Accountants en Adviseurs. ‘Daardoor kunnen routes ook door een externe partij worden geoptimaliseerd.’ PieterBas kreegt voor dit planningssysteem een innovatiesubsidie van in totaal 70.000 euro.

Regeling LimburgLogistiek

PieterBaS heeft de innovatiesubsidie gekregen in het kader van het programma LimburgLogistiek, een stimulerings- en ondersteuningsprogramma ter versterking van de concurrentiekracht van de Limburgse logistieke sector.  De overheid wil hiermee logistieke, innovatieve ontwikkelingen binnen mkb-ondernemingen stimuleren, ondersteunen en versnellen. Het Innovatieproject levert daarmee een bijdrage aan de structurele versterking van het concurrentievermogen van ondernemingen. De subsidieregeling loopt nog tot en met 31 december 2019. Subsidieaanvragen kunnen tot uiterlijk 1 december 2019 worden ingediend. De uiterste uitvoeringstermijn voor gesubsidieerde projecten loopt tot 1 december 2020.

Meer weten?

Lees dan ook: ‘Dankzij het doorzettingsvermogen van Subsidiefocus kregen we subsidie’.

Wilt u meer weten over de standaard afvalsoftware van PieterBas? Kijk dan op de pagina ‘Wat leveren wij’. Of neem contact op met Bart Punselie, telefoon: (024) 3585820, e-mail: bpunselie@pieterbas.nl

Of volg PieterBas op TwitterLinkedIn of Facebook  en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *