PieterBas breidt ontwikkelteam weer uit en heeft nog vacature voor .NET developer

dot NET (web)developer PieterBas Automatisering vacature

‘Veel vrijheid om mijn werk zelf in te vullen en collega’s die open staan voor input.’ Rick van Wijk kijkt met plezier terug op zijn beginperiode als Jr DevOps engineer bij PieterBas Automatisering waar hij eind vorig jaar aan de slag ging. Daarmee versterkt het in standaard afvalsoftware gespecialiseerde bedrijf opnieuw de gelederen. Vorig jaar begon Leon van Woezik als .NET developer. En het team ontwikkelaars wordt opnieuw uitgebreid  met een .NET developer met focus op HTML Front End. Met de uitbreiding bouwt PieterBas verder aan de strategische koers van het bedrijf met als belangrijke ontwikkeltrend taakgericht ontwerpen. Daarbij worden verschillende taken werkplekonafhankelijk geautomatiseerd. Werkzaamheden kunnen daardoor overal worden uitgevoerd, afgestemd op de specifieke taken van een werknemer.

Ruimte voor vervolgopleidingen

Rick is als Jr DevOps engineer verantwoordelijk voor de nieuwe updates bij klanten. ‘Ook voer ik waar mogelijk verbeteringen door om het update-proces verder te optimaliseren.’ De spin-in-het-web die samen met de ontwikkelaars de PieterBas-software up-to-date houdt. Zo typeert hij zijn functie. Die coördinerende rol motiveert me om me de PieterBas-software 200  procent eigen te  maken’, vertelt Rick. ‘Daarom ben ik ook zo enthousiast dat er bij PieterBas voldoende ruimte is om eventuele extra opleidingen te volgen. Dat sprak me direct af om. Daardoor kan ik mezelf nog verder ontwikkelen en nog meer kennis vergaren om het maximale te halen uit mijn functie als Jr DevOps engineer. En dat doe ik met heel veel plezier. Ook omdat het contact met alle klanten altijd erg leuk is en de collega’s erg betrokken zijn. Mede daardoor voelde ik me al snel thuis bij PieterBas. Mocht je de kans krijgen om hier te komen werken dan zou ik het met beide handen pakken’, is dan ook zijn advies aan nieuwe collega’s.

Prettige werksfeer en open organisatie

Collega Leon werkt als .NET developer bij PieterBas onder meer mee aan de ontwikkeling van de nieuwe werkplekonafhankelijke taakgerichte standaard PieterBas-software. ‘Een innovatief bedrijf dat direct al na de eerste kennismaking een positieve indruk achterliet’, noemde Leon net na de start in zijn nieuwe functie als sterk punt van PieterBas. ‘Na mijn eerste baan was ik al snel weer toe aan een nieuwe uitdaging. Bij PieterBas vind ik die in een team ontwikkelaars dat enthousiast samenwerkt aan het ontwikkelen van de nieuwe producten. Bovendien is het domein afval zeer interessant. Er zijn in de sector volop mogelijkheden om processen te automatiseren zodat bedrijven makkelijker kunnen werken. Wat me ook aansprak is dat PieterBas een open organisatie is waar samenwerking voorop staat. Iedereen – van hoog tot laag – is erg vriendelijk is. Behalve dat zijn er volop mogelijkheden om door te groeien, zorgen je collega’s er voor dat je je direct thuis voelt en is er een prettige werksfeer. Ook dat draagt er aan bij dat ik het bij PieterBas erg naar mijn zin heb.’

Vacature .NET C# Developer

PieterBas zoekt nog een .NET C# Developer die zich thuis voelt in de Full Stack, maar met name ervaring heeft met HTML 5 Front End ontwikkeling. ‘De nieuwe collega krijgt de tijd en ruimte om verschillende technieken en mogelijkheden te onderzoeken’, vertelt software-architect Guido van der Zand. ‘Als je nieuwsgierig bent, graag diep graaft voor informatie en requirements en je niet laat leiden door aannames, misvattingen en politiek, dan zit je bij PieterBas op de juiste plek.’

Lees hier het interview met Guido of bekijk hier de vacature.

Solliciteren

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je motivatie met CV te mailen naar Bianca Verbiesen: bverbiesen@pieterbas.nl. Wil je meer informatie dan kun je Bianca bellen op maandag, dinsdag en vrijdag op (024) 3585820.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *