Pieter Bas loopt weer warm voor EK-poule

Het duurt nog ruim anderhalve week, maar nu al barst de oranjekoorts bij Pieter Bas Automatisering los. Collega’s Natasja en Patrick hebben zoals tijdens elke EK of WK weer een voetbalpoule opgezet, door intimi liefkozend ‘voetbalpoeletje’ genoemd.

Dit keer wordt de strijd op het scherpst van de snede gestreden. De dames van Pieter Bas blijken namelijk over goede voetbalkennis te beschikken, de top 3 tijdens het vorige WK was geheel bezet door de dames. ‘Wij zijn dan ook erg benieuwd of de heren dit jaar beter voorspellen, al gaan wij uiteraard weer voor de winst,’ aldus een enthousiaste Natasja.

Na registratie kunnen Pieter Bas-medewerkers, hun partners en kinderen tot vrijdag 8 juni 2010 (tot 18.00 uur) scores op de site opgeven of aanpassen. Daarna sluit de poule. Tijdens het EK worden de scores direct na iedere wedstrijd automatisch bijgewerkt. ‘Iedereen die meedoet kan dan direct zien of hij punten heeft gescoord en welke positie op de ranglijst hij nu inneemt’, legt Natasja uit.

Natuurlijk gaat de social media-strategie van Pieter Bas Automatisering niet aan het EK voorbij. Wie via Twitter  het voetbalpoeletje wil volgen kan dat doen via #PBAEK2012.

Het EK begint op 8 juni as met de wedstrijden Polen -Griekenland (om 18.00 uur) en Rusland – Tjechie (om 20.45 uur). Nederland zit in poule B en speelt als eerste op zaterdag 9 juni tegen Denemarkten (om 18.00 uur).

Als enthousiate voetbalfans Twitteren ook de Pieter Bas-medewerkers zelf over het EK. Volg hen op Twitter en leef met iederen mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *