Paro tekent voor Waste Insight

André Arends, managing director Paro Coen Beckers AFAS Software Arjen Cornelisse PieterBas Automatisering Waste Insight

Paro gaat alle operationele wasteprocessen automatiseren met Waste Insight, het hybride ERP-systeem voor de Nederlandse afvalindustrie. Het bedrijf, gespecialiseerd in afvalinzameling en -verwerking, is onderdeel van de GMP Groep. Ook de andere dochterbedrijven gaan hun bedrijfsprocessen digitaliseren en automatiseren met Waste Insight, waaronder alle operationele wasteprocessen, financials, HR en CRM. De handtekening daarvoor is gezet, bericht het Waste Insightblog.

>> Foto: André Arends, managing director van de GMP Groep (m), ondertekent het contract. Links wastespecialist Coen Beckers van AFAS Software en rechts salesmanager Arjen Cornelisse van Waste Insight.

Uitbreiden zonder extra personeel

‘Per saldo levert Waste Insight de GMP Groep een serie aan voordelen op’, zeggen wastespecialist Coen Beckers van AFAS Software en salesmanager Arjen Cornelisse van PieterBas Automatisering, samen de kernpartners van Waste Insight. Desgevraagd geven ze een aantal voorbeelden. ‘Effectief neemt de workload af waardoor het bedrijf een efficiëntieslag kan maken. Met als voordeel dat het bedrijf met dezelfde aantal mensen meer werk kan doen om zo een substantiële omzetverhoging te realiseren. GMP kan daardoor groeien zonder te investeren in uitbreiding van het personeelsbestand. Omdat veel processen worden gedigitaliseerd, kan ook het mes in de papierberg. Daarmee draagt Waste Insight bij aan de beoogde duurzaamheidsdoelen van de GMP Groep. En ook niet onbelangrijk: door de keuze voor Waste Insight kan het bedrijf af met minder softwarepakketten. Waste Insight volstaat om bedrijfsbreed alle processen te organiseren.’

Lees hier het hele artikel: GMP Groep gaat alle bedrijfsprocessen automatiseren met Waste Insight

Meer weten?

Waste Insight is het hybride ERP-systeem om processen bedrijfsbreed in de Nederlandse afvalindustrie te digitaliseren en te automatiseren. Door de geregistreerde en gecertificeerde koppeling werkt Waste Insight als één bedrijfsbreed ICT-systeem. Bedrijven zijn ervan verzekerd dat de koppeling altijd blijft werken, ook als er bijvoorbeeld een functionaliteit wordt toegevoegd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Waste Insight biedt? Neem dan contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820 of e-mail: acornelisse@waste-insight.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *