Papieren nieuwsbrief PieterBas in teken van nieuwe opdrachten

PieterBas Automatisering nieuwsbrief juni '17
Aalbers & Zn en Van Peperzeel. Het zijn twee voorbeelden van nieuwe opdrachten voor PieterBas Automatisering in de afgelopen periode. Allebei de bedrijven tekenden voor PB-Transport Express met het all-in abonnement. Ze komen in bod in de nieuwe papieren nieuwsbrief van het in standaard afvalsoftware gespecialiseerde bedrijf. De uitgave bestaat al meer dan 20 jaar en wordt door een groeiende groep lezers nog steeds elke keer met plezier gelezen, blijkt in de praktijk. De papieren PieterBas-nieuwsbrief verschijnt drie keer per jaar. Elke publicatie bevat een selectie van artikelen die op het PieterBas-blog zijn gepubliceerd.

Nieuwe opdrachten

Het juninummer van de papieren nieuwsbrief staat vol met artikelen over nieuwe PieterBas-opdrachten. Behalve Aalbers & Zn en Van Peperzeel zijn andere voorbeelden de Rhoonse Recycling & Service, Schaddé van Dooren, Visser Hoogeloon, de Gebr. Aldenzee, Nieboer Recycling en Swartjes Transport. Het juni-nummer van de PieterBas-nieuwbrief besteedt verder aandacht aan het mobiel afhandelen van orders met de tablet- boordcomputer van PieterBas en het onbemand wegen van vrachten met de WeegApp, vaak inclusief het all-in abonnement van PieterBas.

Waste Insight

Ook is er in de papieren versie van de PieterBas-nieuwsbrief een pagina ingeruimd voor Waste Insight, het hybride ERP-systeem voor de Nederlandse afvalindustrie. Waste Insight automatiseert alle afval- en administratieve processen, inclusief HRM en CRM, en werkt als een geïntegreerd systeem. Aandacht is er in de nieuwsbrief onder meer voor het onbemand wegen met de WeegApp op interactieve weegzuilen met touchscreen. Ook vertelt business consultant Pieter Janssen over de inspraaksessie van Waste Insight. Het is de tweede keer dat kernpartners AFAS Software en PieterBas Automatisering van Waste Insight een inspraaksessie voor klanten organiseren. Een jaarlijks terug- kerend evenement, aldus Janssen. ‘Essentieel omdat we op basis van de input van gebruikers het hybride ERP-systeem kunnen optimaliseren en uitbreiden, afgestemd op de specifieke behoefte van de Nederlandse afvalindustrie.’

Nieuwsbrief lezen

PieterBas Automatisering nieuwsbrief juni '17Wilt u het  juni-nummer van de PieterBas-nieuwsbrief lezen? Klik dan op de afbeelding. Bent u nog niet op de PieterBas-nieuwsbrief geabonneerd? Meld u dan aan. Dan kan via deze link.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de PieterBas-software biedt? Neem contact op met Bart Punselie: telefoon: (024) 3585820 of e-mail: bpunselie@pieterbas.nl

Of volg PieterBas op TwitterLinkedIn of Facebook en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *