Oogstkaart.nl maakt hergebruik afval makkelijker (video)

Oogstkaart.nl PIeterBas AutomatiseringOp elk moment, 24 uur op 7, zien waar een afvalstromen voor hergebruik worden aangeboden. Dat kan binnenkort via Oogstkaart.nl De website fungeert als een digitale Marktplaats die laat zien welk afval er waar beschikbaar is.

Oogstkaart is een initiatief van ‘formerly known as’ 2012. Het architectenbureau wil met de site, die nu nog in bèta draait, het bouwprofessionals makkelijker maken afval opnieuw als grondstof te gebruiken.

Césare Peeren, verbonden aan het initierende 2012architecten en architectenbureau Superuse Studios, geeft op 17 september een keynote lezing tijdens Ecobouw, een kennisbijeenkom die van 17 tot en met 19 september wordt georganiseerd in de Utrechtse Jaarbeurs. Klik hier voor meer informatie.

Volg PieterBas en blijf op de hoogte
Wilt u meepraten over het onderwerp? Volg PieterBas dan op Twitter , LinkedIn en Facebook of laat hier onder een reactie achter.

Wilt u meer weten over het gebruik van standaard Windows software voor het inzamelen van afval en het verweren voor onder meer hergebruik? Neem dan contact op met Bart Punselie: telefoon (024) 3585820 of e-mail bpunselie@pieterbas.nl

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *