Olde Bolhaar Ecoservice breidt op derde locatie uit met Waste Insight

Olde Bolhaar Ecoservice Waste Insight ICT-systeem AFAS Software PieterBas Automatisering

Olde Bolhaar Ecoservice gaat op een derde locatie uitbreiden met Waste Insight. Het bedrijf werkt nog maar relatief kort met het hybride ERP-systeem voor de afvalindustrie. Dat ze nu al weer gaan uitbreiden, geeft wel aan dat ze naar volle tevredenheid met Waste Insight werken, zegt verkoopadviseur Frank Dusée. Olde Bolhaar Ecoservice gaat nu ook het wegen van derden automatiseren met de Weegkiosk, een interactief scherm op een zuil. Ondernemers en hoveniers wegen vrachten groenafval zelf met een pasje of door het invoeren van het kenteken. En dat gaat snel. Voor het wegen is minder dan een minuut nodig. Direct na het uitwegen gaat er per mail een digitale weegbon naar de klant. Ook staat de vracht direct klaar om te factureren. Na de administratieve verwerking in het systeem kan er daarna met de spreekwoordelijk druk op de knop worden gefactureerd.’

Waste Insight werkt als één ICT-systeem

Waste Insight is het hybride ERP-systeem waarmee bedrijven in de Vlaamse en Nederlandse afvalindustrie organisatiebreed al hun processen digitaliseren en automatiseren, zowel de complete afvallogistiek als financials, CRM en HR. AFAS Software en PieterBas Automatisering namen meer dan vijf jaar geleden het initiatief tot Waste Insight. De twee kernpartners hebben de afgelopen decennia hun sporen verdiend. AFAS met software voor het automatiseren van administratieve processen, HR en CRM. Met de software van kernpartner PieterBas automatiseren bedrijven in de afvalindustrie al drie decennia al hun logistieke afvalprocessen. Van plannen, het onderweg mobiel afhandelen van orders, onbemand wegen tot en met digitaal factureren. Waste Insight werkt als één ICT-systeem. Zo is er een centrale debiteuren- en verplichtingenadministratie. Chauffeurs die zichzelf in AFAS ziekmelden zijn automatisch in PieterBas geblokkeerd. Alle koppelingen zijn gecertificeerd en worden elke 24 uur getest.

Meer weten?

Lees dan ook dde post over Olde Bolhaar Ecoservice op het Waste Insight-blog. Wilt u weten hoe u alle operationele afvalprocessen kunt digitaliseren en automatiseren: van de afvallogistiek tot financials, CRM en HR? Neem dan contact op met met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820, e-mail: acornelisse@waste-insight.nl Of blijf op de hoogte en volg Waste Insight op Twitter of LinkedIn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *