NVRD Jaarcongres: PieterBas en Waste Insight sterk team

Digitalisering afvalindustrie PieterBas Automatisering Flipboard-magazineKennis delen zodat de afvalindustrie kan blijven innoveren om daardoor slagvaardig op nieuwe ontwikkelingen te anticiperen. En dat niet vanuit een commerciële gedachte, maar vooral ook vanuit een nauwe betrokkenheid bij de branche.

Dat is kortweg de reden waarom het in standaard afvalsoftware gespecialiseerde PieterBas Automatisering ook dit jaar weer het NVRD Jaarcongres sponsort.

>> Klik op de afbeelding en lees het digitale magazine van PieterBas over digitalisering in de afvalindustrie.
Dit kan zonder app.

Focus op digitalisering ordertraject
PieterBas is in de afvalindustrie al ruim 25 jaar leidend in de digitalisering van het complete ordertraject. Van de orderbon tot weegbon, digitale begeleidingsbrief en de EBA, maar ook de WeegApp en de digitale factuur.

Verkoopadviseurs Frank Dusée en Johan Zandee laten tijdens het NVRD Jaarcongres wat er allemaal kan met de PieterBas-software. Ze demonstreren onder meer de digitale begeleidingsbrief, de digitale factuur en de WeegApp waarmee flexibel én goedkoop onbemand kan worden gewogen.

Waste Insight
Behalve PieterBas geeft ook Waste Insight acte de présence tijdens het NVRD Jaarcongres. Waste Insight is speciaal voor de afvalindustrie ontwikkeld door AFAS Software en PieterBas. Dit  hybride ERP-systeem combineert de horizontale automatisering van de administratieve processen met de operationele processen, zoals inzameling en verwerkingvan de AFAS- en PieterBas-software.

Door de verregaande integratie van de AFAS- en PieterBas-software werkt Waste Insight als één ICT-systeem, zegt salesmanager Arjen Cornelisse. ‘Met Waste Insight hebben bedrijven een bewezen praktische oplossing die alle processen tot diep in de organisatie aan elkaar smeedt en die functioneert als één samenhangend informatiesysteem.’

Meer weten over digitalisering?
Wilt u meer weten over digitalisering van het ordertraject? U bent van harte welkom op de stand van PieterBas.

Of neem contact op met Bart Punselie. Hij kan u alles vertellen over de digitale begeleidingsbrief, de EBA of de software van PieterBas Automatisering. Bart is bereikbaar op telefoon: (024) 3585820 en e-mail: bpunselie@pieterbas.nl of volg Bart op Twitter: @BartPunselie.

Volg PieterBas om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen: TwitterLinkedIn of Facebook. U kunt ook hieronder een reactie achterlaten.

Wilt u meer weten over Waste Insight? Maak dan kennis tijdens het NVRD Jaarcongres of neem contact op met Arjen Cornelisse,  telefoon (024) 3585820 of e-mail acornelisse@waste-insight.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *