NVRD-congres in teken van meerwaarde

NVRD_congres_2013 PieterBas AutomatiseringMeerwaarde. Dat is dit jaar het thema van het NVRD-congres dat van 29 tot en met 31 mei plaatsvindt. Aan bod komen onder meer de meerwaarde van de sector reiniging voor de maatschappij, meerwaarde door samenwerking in de openbare ruimte en meerwaarde kwantificeren in een marktomgeving. 

Net als voorgaande jaren is PieterBas Automatisering ook in 2013 weer een van de bedrijven die het NVRD Jaarcongres als sponsor ondersteunt.

Prominente sprekers
Prominenten uit de wetenschap, politiek en bedrijfsleven geven tijdens het NVRD-congres hun visie op het onderwerp, waaronder Staatssecretaris Wilma Mansveld, Herman Wijffels, Jacques Wallage en professor Hans Schenk.

Het NVRD-congres wordt jaarlijks bezocht door ruim 300 bestuurders, directeuren, managers en beleidsmakers. Daarmee is het congres hét podium waar de grote trends in het beheer van de openbare ruimte, afvalbeheer en duurzame energie worden belicht.

PieterBas is er ook weer bij
‘Het thema van het congres, ‘Meerwaarde’, sluit naadloos aan op de strategische koers die we varen’, zegt commercieel directeur Hans Buskens van het in standaard afvalsoftware gespecialiseerde PieterBas.

‘We staan er in de sector om bekend dat we nieuwe ontwikkelingen steeds razendsnel vertalen in praktische toepassingen. Door de meerwaarde die we daarmee bieden, kunnen bedrijven hun processen niet alleen efficiënt inrichten, maar ook continu optimaliseren’, zegt hij.

Kennismaken met mogelijkheden
‘We zijn er trots op ook dit jaar weer onze innovaties te laten zien, zoals onder meer onze nieuwe WeegApp waarmee via 3G en/of WiFi kan worden gewogen. En natuurlijk het elektronische geleidebiljet afvalstoffen, de EBA, die in de praktijk al volop wordt gebruikt.’

Ook op smartphone en de standaard afval-boordcomputer die PieterBas onder eigen label op de markt brengt, zegt Buskens. ‘Dat de EBA al draait op al die verschillende apparaten is een absoluut unicum’, aldus een enthousiaste Buskens.

Voor de vakprofessionals die PieterBas nog niet kennen, is er tijdens het NVRD-congres volop mogelijkheid om niet alleen kennis te maken met de innovaties, maar ook met PieterBas en de mogelijkheden die we bieden, zegt Buskens. ‘Bovendien is het NVRD-congres voor bestaande relaties bij uitstek ook de gelegenheid om bij te praten en persoonlijke banden aan te halen.’

Volg PieterBas op sociale media
Alle nieuwe ontwikkelingen en innovaties worden gepubliceerd op het PieterBas-blog. Wilt u niets missen, volg PieterBas dan op social media:
Twitter: @PieterBasNL
Facebook: PieterBasNL
LinkedIn: PieterBas Automatisering

Het NVRD Jaarcongres vindt dit keer van 29 tot en met 31 mei plaats in Hotel Schiphol. Klik hier voor meer informatie over het NVRD-congres. of hier om u aan te melden.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *