Nieuwe PieterBas Magazine in teken van wegen, recycling en huishoudelijk afval

Makkelijk overal vrachten wegen, met een plateauweger of mobiel vanaf een shovel. Het is een van de terugkerende thema’s in de nieuwe uitgave van het PieterBas Magazine dat deze week samen weer met de nieuwsbrief is verstuurd. Daarin staan deze maand ook meerdere posts over het inzamelen van huishoudelijk afval en het recyclen van bouw- en sloopafval, bijvoorbeeld tot circulaire bakstenen. De digitale uitgave van PieterBas bevat alle posts die op het PieterBas-blog zijn gepubliceerd gecombineerd met artikelen over afvalinzameling, afvalverwerking, recycling en upcycling.

Overal lezen
Het digitale tijdschrift wordt gemaakt met Flipboard en kan worden gelezen op een PC, smartphone of tablet. Om het magazine op een mobiel apparaat te kunnen lezen, moet in de AppStore of in Google Play eerst de Flipboard-app worden gedownload voor iOS of Android. Het PieterBas Magazine is ook te vinden door in Flipboard.com te zoeken naar PieterBas Automatisering.

Snel up-to-date
PieterBas Magazine 2016 februari 2016 PieterBas AutomatiseirngLezers kunnen makkelijk door het PieterBas Magazine heen ‘flippen’ waardoor ze snel een overzicht hebben van de voor hen relevante ontwikkelingen en ze direct up-to-date zijn. De 2015-uitgave is ook nog beschikbaar en telt 375 artikelen. Het PieterBas Magazine 2016 verschijnt maandelijks en wordt daarvoor steeds uitgebreid. Lezers krijgen automatische een melding elke keer als er een artikel is toegevoegd.

>> Het PieterBas Magazine lezen kan door op de afbeelding te klikken.

Wilt u ook op de hoogte blijven van het PieterBas Magazine 2016? Klik dan op de cover op ‘Volgen‘ (PC) of op de V (tablet en smartphone). U krijgt dan automatisch bericht als er artikelen zijn toegevoegd.

PieterBas koploper
PieterBas Automatisering mag met recht een voorloper worden genoemd als het gaat om ‘nieuwe marketing’, stelde marketingauteur Inge Sijpkens. Dat blijkt volgens haar onder meer uit de middelen die het bedrijf inzet, waaronder Flipboard. Lees de post van Inge Sijpkens:
Eenvoudig je eigen online magazine samenstellen met Flipboard. Case: PieterBas Automatisering.

Meer weten?
Wilt u maandelijks de PieterBas-nieuwsbrief en het PieterBas Magazine ontvangen? Meld u dan hier aan. Hebt u vragen over het PieterBas-blog of het PieterBas Magazine. Mail dan naar contentmanager Marguerite Tachet: marguerite@tachet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *