Nieuwe editie PieterBas Magazine voor afvalindustrie

PieterBas Magazine 2015 Flipboard PieterBas AutomatiseringDe nieuwe versie van het PieterBas-magazine is er weer. Ook deze maand wordt het digitale tijdschrift samen met de nieuwsbrief verstuurd.

De maandelijkse uitgave combineert de posts die op het PieterBas-blog zijn gepubliceerd met achtergrondverhalen over afval en recycling.

Maandelijks wordt het tijdschrift aangevuld; daardoor zijn het hele jaar alle artikelen nog te lezen.

>> Klik op de afbeelding om het tijdschrift te lezen.

Dit keer bevat het magazine onder meer PieterBas-posts over het automatisch uitwisselen van weeggegevens, de update van de STOSAG, de formele productstatus van recyclinggranulaten en de gebruikerstest van de mobiele werkgeving.

De achtergrondartikelen belichten onder meer de circulaire metaalketen, het recyclen van tuinmeubelen, het sluiten van afvalketens en zwerfafval dat geld oplevert.

Flipboard
Het magazine wordt gemaakt in Flipboard waarmee zowel op de PC, tablet als smartphone makkelijk door de artikelen kan worden ‘geflipt’. De app kan voor Android en iOS worden gedownload vanuit Google Play of de App Store. Voor het lezen op PC of laptop is geen app nodig. Zoek daarvoor in Flipboard.com naar PieterBas Automatisering.

Op de hoogte blijven?
Volg dan het PieterBas Magazine. Dat kan door op de cover te klikken op ‘Volgen’ (PC) of op de V (tablet en smartphone). Als de redactie nieuwe artikelen heeft toegevoegd, wordt u automatisch op de hoogte gehouden.

Lees ook de post van Inge Sijpkens:
Eenvoudig je eigen online magazine samenstellen met Flipboard. Case: PieterBas Automatisering.

Wilt u meer weten over de PieterBas-nieuwsbrief en het magazine of hebt u andere vragen? Neem dan contact op met contentmanager Marguerite Tachet: mtachet@pieterbas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *