Mobiel werken en turn-by-turn-navigatie verhogen veiligheid chauffeurs

AMCS Mobile Workforce Guided Navigation turn-by-turn navigatie mobiel werken PieterBas Automatisering

Boven een vooraf ingestelde snelheid het mobiele apparaat in de cabine niet kunnen bedienen. Daarmee draagt AMCS Mobile bij aan de veiligheid van chauffeurs. Ook turn-by-turn-navigatie is onderdeel uit van deze geïntegreerde mobiele oplossing.  Chauffeurs kunnen zich hierdoor volledig op de weg concentreren onder meer door gesproken instructies, zoals de veiligheidswaarschuwing ‘ga langzamer rijden, u nadert een school’. Ook Malte Zinke, Project Manager Logistiek bij Veolia in Duitsland, vindt dat een navigatiesysteem zorgt voor een veilige werkomgeving voor chauffeurs. ‘Informatie wordt via het mobiele systeem aangekondigd in een spraakbericht”, zegt hij in een interview met de AMCS-website. ‘Dit verhoogt de veiligheid enorm omdat de chauffeur daardoor allebei de handen aan het stuur houdt.’

Meer weten?

AMCS Mobile Workforce, inclusief de ingebouwde turn-by-turn-navigatie,  is een van de zes oplossing van AMCS Platform. Met dit geïntegreerd IT-systeem digitaliseren en automatiseren afvalinzamelaars, en -verwerkers, en recyclers al hun operationele processen.

Lees voor meer informatie ook:
AMCS Mobile beperkt veiligheidsrisico’s door digitale ondersteuning chauffeurs
Pilot guided navigation: informatie routes digitaal beschikbaar voor Veolia-chauffeurs Duitsland

Of kijk op de AMCS-website. U kunt ook contact opnemen met Bart Punselie. Hij is bereikbaar via  telefoon: (024) 358 58 20 of e-mail: bart.punselie@amcsgroup.com Of volg PieterBas op TwitterLinkedIn of Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

PieterBas Automatisering is overgenomen door de AMCS Group, een van de snelst groeiende IT-bedrijven van Ierland en de grootste waste IT-specialist ter wereld. ‘Bestaande klanten profiteren van een breder aanbod van producten en diensten en van de investeringskracht, professionaliteit en capaciteit van onze wereldwijde organisatie’, zei AMCS-topman Jimmy Martin direct na de overname. ‘We hebben de ambitie om het beste en meest innovatieve industriespecifieke softwareplatform te leveren voor organisaties in de afval- en grondstoffenketen. De jarenlange ervaring van PieterBas Automatisering in Nederland en Vlaanderen, ook met organisaties in het midden- en kleinbedrijf, helpt ons deze ambitie te verwezenlijken.‘

Wilt u meer weten over de overname? Kijk dan op de website van de AMCS Group of lees deze post: AMCS Group neemt PieterBas Automatisering over.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *