Met productie- en voorraadmodule grondstromen nauwkeurig registreren (video)

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Alle grondstromen en mutaties van grondbanken en -reinigers nauwkeurig registreren. Vanaf de weegbrug, de productiefasen en opslag op het terrein tot en met afvoer over de weegbrug. Dat kan met de productie- en voorraadmodule van PieterBas Automatisering. Bedrijven hebben daarmee steeds zicht op de actuele voorraadposities en productiestatistieken. De ingebouwde tracking- en tracingfunctionaliteit biedt bovendien de mogelijkheid om geleverde grond terug te herleiden naar de oorspronkelijk aangevoerde partijen.

Maximale hoeveelheden bewaken

Aan- en afvoer via de weegbrug (inclusief klant en project van herkomst) is maar een van de mogelijkheden die de productie- en voorraadmodule biedt. Een andere is het op- en overboeken van grondstromen op interne voorraadlocaties. Verder het verplaatsen en samenvoegen van partijen, en het  registreren van gezeefde en gereinigde grond. Van elke partij grond kunnen analysegegevens worden vastgelegd. Dit is het uitgangspunt om te bepalen of partijen mogen worden ingenomen, tot welke categorie zij behoren en of ze mogen worden samengevoegd.  Op basis van de ingenomen hoeveelheden en analysegegevens bewaakt de productie- en voorraadmodule onder meer de maximale hoeveelheden die op het terrein mogen worden opgeslagen. De software waarschuwt bijvoorbeeld wanneer de bovengrens van 100 ton voor keuring of 2.000 ton na keuring wordt bereikt.

Actueel inzicht in productieproces

Daarmee geeft de productie- en voorraadmodule steeds actueel inzicht in het productieproces. Hoeveel grond is er bijvoorbeeld op het terrein opgeslagen, hoeveel grond kan er nog worden verwerkt en van welke klasse? Deze gegevens zijn behalve voor het aansturen van het productiebedrijf ook erg handig voor projectbegrotingen en nacalculaties.

Meer weten?

Bekijk dan de video hieronder. Wilt u weten welke mogelijkheden de module productie- en voorraadbeheer nog meer biedt? Lees dan: met de module productie- en voorraadbeheer constant zicht op afval- en grondstoffenstromen.

Wilt u meer weten over de module productie- en voorraadbeheer of de standaard afvalsoftware van PieterBas? Kijk dan op de pagina ‘Wat leveren wij’. Of neem contact op met Bart Punselie, telefoon: (024) 3585820, e-mail: bpunselie@pieterbas.nl

Of volg PieterBas op TwitterLinkedIn of Facebook  en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *