Met AMCS Mobile efficiënter inzamelen, marges vergroten en cashflow verbeteren

AMCS Mobile Workforce solution paperless operations android device tablet

Orders onderweg mobiel afhandelen met een Android-tablet. Dat kan met AMCS Mobile, de totaaloplossing voor mobiel ordermanagement. Afvalinzamelaars- en verwerkers profiteren daardoor van een serie aan voordelen, waaronder efficiënter inzamelen, kosten besparen en het verbeteren van hun marges. Dit bericht de AMCS-website. Ook zijn opdrachten na uitvoering direct klaar om te factureren en kunnen nota’s eerder de deur uit waardoor ze sneller worden betaald. Mede daardoor heeft mobiel ordermanagement ook een positief effect op de cashflow. Omdat afvalbedrijven papierloos rijden, vermindert AMCS Mobile bovendien hun impact op het milieu. Daardoor dragen ze zowel bij aan hun duurzame doelen als aan een circulaire economie.

Alle papieren documenten en processen digitaliseren

AMCS Mobile digitaliseert voor afvalinzamelaars en -verwerkers alle papieren documenten en processen van het ordermanagement. Van opdrachtbonnen en ritlijsten tot en met het voor akkoord tekenen van een order op het scherm van de tablet. Ook biedt het de mogelijkheid tot containermanagement, het volgen van voertuigen, het scannen van barcodes, een veiligheidscheck van chauffeurs, registratie van zowel uren als brandstofverbruik en het real-time volgen van voertuigen en de voortgang van orders. Het voordeel van dit actuele totaaloverzicht is dat er geen omzet weglekt. AMCS Mobile hun investering in minder dan zes maanden hebben terugverdiend en is door het ontwerp en de slimme gebruikersomgeving heel gebruiksvriendelijk. Het geeft chauffeurs een intuïtieve gebruikservaring met tegelijkertijd alle noodzakelijke informatie die ze nodig hebben om hun opdrachten uit te voeren. Hierdoor doen ze met plezier hun werk. 

Ook beschikbaar voor bestaande Clear-gebruikers 

AMCS Mobile is ook beschikbaar voor bestaande gebruikers van Clear en kan in combinatie worden gebruikt met MOM (Mobile Order Management) voor onder meer het ledigen van rolcontainers, het wisselen van afzetcontainers, de inzameling van grof huishoudelijk afval, containerdistributie en het ledigen van ondergrondse containers.

Meer weten?

Lees dan deze blogpost: efficiënter werken en kosten besparen met AMCS Mobile. U kunt ook contact opnemen met Bart Punselie. Hij kan u alles vertellen over de AMCS-software voor de afval- en recyclingindustrie, inclusief route-optimalisatie en de recyclingsoftware voor metaal, kunststof en papier. Bart is bereikbaar via telefoon: (024) 358 58 20 of e-mail: bart.punselie@amcsgroup.com

Of volg PieterBas op TwitterLinkedIn of Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

PieterBas Automatisering is overgenomen door de AMCS Group, een van de snelst groeiende IT-bedrijven van Ierland en de grootste waste IT-specialist ter wereld. ‘Bestaande klanten profiteren van een breder aanbod van producten en diensten en van de investeringskracht, professionaliteit en capaciteit van onze wereldwijde organisatie’, zei AMCS-topman Jimmy Martin direct na de overname. ‘We hebben de ambitie om het beste en meest innovatieve industriespecifieke softwareplatform te leveren voor organisaties in de afval- en grondstoffenketen. De jarenlange ervaring van PieterBas Automatisering in Nederland en Vlaanderen, ook met organisaties in het midden- en kleinbedrijf, helpt ons deze ambitie te verwezenlijken.‘

Wilt u meer weten over de overname? Kijk dan op de website van de AMCS Group of lees deze post: AMCS Group neemt PieterBas Automatisering over.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *