JM Containers uit Belgische Lier tekent voor PieterBas

JM Containers Lier Vlaanderen standaard afvalsoftware PieterBas Automatisering

JM Containers uit het Vlaamse Lier gaat de complete afvallogistiek digitaliseren en automatiseren met de standaard afvalsoftware van PieterBas Automatisering, kernpartner van Waste Insight. De handtekening daarvoor is inmiddels gezet. Eerder tekende Containerverhuur Corneillie voor Waste Insight, het hybride ERP-systeem waarmee bedrijven in de Vlaamse en Nederlandse afvalindustrie organisatiebreed al hun processen digitaliseren en automatiseren. JM Containers koos bewust voor PieterBas, zegt salesmanager Arjen Cornelisse. ‘We bieden een totaaloplossing om bedrijfsbreed de complete afvallogistiek van afzet- en rolcontainers te automatiseren; van aanname van opdrachten tot en met digitaal factureren. Uit een marktconsultatie bleek dat geen enkele andere aanbieder van afvalsoftware zo’n totaaloplossing biedt. Niet in Vlaanderen en ook niet in Nederland.’

>> Foto: Bart Jacobs (l) van JM Containers met salesmanager Arjen Cornelisse van PieterBas na ondertekening van het contract.

Waste Insight werkt als één ICT-systeem

Waste Insight is het hybride ERP-systeem waarmee bedrijven in de Vlaamse en Nederlandse afvalindustrie organisatiebreed al hun processen digitaliseren en automatiseren, zowel de complete afvallogistiek als financials, CRM en HR. AFAS Software en PieterBas Automatisering namen bijna vijf jaar geleden het initiatief tot Waste Insight. De twee kernpartners hebben de afgelopen decennia hun sporen verdiend. AFAS met software voor het automatiseren van administratieve processen, HR en CRM. Met de software van kernpartner PieterBas automatiseren bedrijven in de afvalindustrie al drie decennia al hun logistieke afvalprocessen. Van plannen, het onderweg mobiel afhandelen van orders, onbemand wegen tot en met digitaal factureren. Waste Insight werkt als één ICT-systeem. Zo is er een centrale debiteuren- en verplichtingenadministratie. Chauffeurs die zichzelf in AFAS ziekmelden zijn automatisch in PieterBas geblokkeerd. Alle koppelingen zijn gecertificeerd en worden elke 24 uur getest.

Meer weten?

Lees dan de post op het Waste Insight-blog. Wilt u weten hoe u alle operationele afvalprocessen kunt digitaliseren en automatiseren met Waste Insight? Van de afvallogistiek tot financials, CRM en HR. Neem dan contact op met neem contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820, e-mail: acornelisse@waste-insight.nl Of blijf op de hoogte en volg Waste Insight op Twitter of LinkedIn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *