Helpdesk PieterBas: ‘wij lossen het op, samen met u!’ (video)

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Een melding registreren, indelen naar prioriteit en op basis daarvan afhandelen. Daar draait het in essentie om bij de helpdesk van PieterBas Automatisering. Dit blijkt uit een video die filmmaker Herman van der Haak maakte. In dit korte filmpje laten Natasja Verheijen en haar collega’s zien hoe de helpdesk werkt van het in standaard afvalsoftware gespecialiseerde PieterBas Automatisering.

Probleem analyseren en oplossen

Een melding komt binnen via de telefoon, mail of via portaal. Na registratie van de helpdeskmedewerkers volgt een analyse van het probleem. Het team beoordeelt de binnengekomen meldingen en kent een prioriteit toe en een plaats in de wachtrij. Er zijn vier classificaties: kritiek (een bedrijfskritisch proces staat stil), hoog (een of meerdere medewerkers ervaren nu of frequent een verstoring), middel (medewerkers ervaren soms een verstoring) en laag (een enkele gebruiker ervaren soms een verstoring). Op basis van de analyse en de indeling wordt er gestart met de oplossing van het gemelde probleem. In kritieke gevallen wordt incidenteel eerst een work-around aangeboden. Om snel weer vooruit te kunnen, krijgt de klant een tijdelijke oplossing. Lijkt het probleem verholpen dan wordt alvorens het incident te sluiten navraag gedaan bij de klant om te horen of alles weer naar behoren functioneert.

Helpdesk bellen of mailen

Heeft u problemen of vragen, dan kunt u de helpdesk van PieterBas bereiken op telefoonnummer (024) 3570474 of de e-mail: helpdesk@pieterbas.nl De PieterBas-helpdesk: ‘we lossen het op, samen met u!’ Kijk voor meer informatie ook in het dossier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *