Feep van der Heiden toonaangevend in puinrecycling (video)

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Een goede sluitende registratie, zowel milieutechnisch als financieel. Voor Feep van der Heiden Puinrecycling is dat een vereiste. Dagelijks weegt het bedrijf veel verschillende afvalstromen van uiteenlopende aanbieders. Onze klantenkring is heel divers, vertelt Sonja van der Heiden in een video.

Wegingen automatisch afhandelen

‘Ons softwarepakket is daar ook op ingericht. Daardoor kunnen we de wegingen van gemeenten, bedrijven en particulieren goed  afhandelen.’ Alle registraties gaan via de weegbrug en de daaraan gekoppelde afvalsoftware van PieterBas Automatisering. ‘Alle in- en uitgaande vrachten worden opgeslagen. Ook factureren we al digitaal, Mocht de klant dat willen, dan kunnen we dagelijks of wekelijks overzichten uitdraaien.’ Feep van der Heiden Puinrecycling is gespecialiseerd in het breken van puin. Als pionier van het eerste uur beschikt het bedrijf over enorm veel kennis en ervaring op het gebied van de puinrecycling en de productie van secundaire bouwstoffen, zoals granulaat en zand. Aangeleverd puin en ander bouw- en sloopafval wordt op de werf eerst gesorteerd en verwerkt in een recyclinginstallatie. Door een op de afvalstroom afgestemde breek- en zeeftechniek kan het bedrijf granulaat leveren van de classificaties nul tien (010), eenendertig vijf (315) en vier tweeëndertig(432). Alles geproduceerd conform de KOMO-beoordelingsrichtlijn BRL 2506 en CE-markering.

Lees ook:
Productie- en voorraadautomatisering voor puinbrekers

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de PieterBas-software biedt voor? Kijk dan op de pagina ‘Wat leveren wij?’ of neem dan contact op met Bart Punselie: telefoon: (024) 3585820 of e-mail: bpunselie@pieterbas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *