Congres Transport van Afval: voordelen digitale begeleidingsbrief PieterBas

Visser ATR digitale begeleidingsbrief Pieter Bas AutomatiseringHelemaal digitaal rijden, zonder de administratieve rompslomp van het papieren geleidebiljet. Dat kan met de digitale begeleidingsbrief van PieterBas. Omdat de bedrijven daarmee een efficiëntieslag maken, kan er sneller en makkelijker worden gewerkt waardoor ze aanzienlijk op kosten besparen.

En dat is nog maar een greep uit de voordelen. Digitaal rijden vermindert ook de foutkans en zet het mes in archiveren. Ook is er op meerdere plaatsen dezelfde informatie beschikbaar. En dat real time.

Tijdens het Congres Transport van Afval dat op 4 februari in Utrecht plaatsvindt leggen Johan Zandee en Frank Dusée van PieterBas geïnteresseerden uit wat de praktische voordelen zijn, zowel van de digitale begeleidingsbrief als de EBA. Lees ook: Afvalcongres ’14: PieterBas bevestigt voortrekkersrol

Met EBA andere digitale begeleidingsbrieven ontvangen
De EBA is de elektronische begeleidingsbrief afvalstoffen, waarmee bedrijven vrachten kunnen ontvangen van bedrijven die rijden met digitale begeleidingsbrieven van andere leveranciers.

Een groeiende groep PieterBas-klanten heeft inmiddels de overstap naar de nieuwe open standaard gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn Van Dijk Containers die het EBA-geleidebiljet ontvangt van de GAD en de Baetsen Groep die EBA-vrachten ontvangt van Van Happen (klik op de namen op de posts te lezen, red.).

Welkom bij PieterBas
U bent van harte welkom op de stand van PieterBas. Deelnemen aan het Congres Transport van Afval kan door hier het formulier in te vullen.

Wilt u meer weten over de digitale begeleidingsbrief, de EBA of de software van PieterBas Automatisering? Bart Punselie kan u daar over informeren. Hij is bereikbaar op telefoon: (024) 3585820 en e-mail: bpunselie@pieterbas.nl of volg Bart op Twitter: @BartPunselie.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg PieterBas dan op TwitterLinkedIn of Facebook. U kunt ook hieronder een reactie achterlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *