Chauffeur Bert: ‘order afzetcontainers makkelijker afhandelen met tablet’

Minder schrijfwerk en het scheelt tijd. Dat zijn kortweg de belangrijkste voordelen om met de tablet-oplossing van PieterBas een order af te handelen, zegt chauffeur Bert van Swartjes Transport als hij met zijn tablet een opdracht gereed meldt. Hij heeft net een volle afzetcontainer bouw- en sloopafval op zijn wagen gezet.

‘Kijk er is een order tussendoor gekomen’, zegt hij. ‘Die heeft de planner vanaf kantoor doorgestuurd naar mijn tablet. Toen we nog alleen met papier reden, moest ik eerst terug naar kantoor om een nieuw begeleidebiljet op te halen of ik vulde ‘m zelf in. Dat kostte niet alleen veel tijd, maar de kans op fouten is dan ook groter waardoor je bij controle onderweg een boete riskeert. Omdat de gegevens voor elke order nu rechtstreeks uit PieterBas komen, is dat risico er niet meer.’

Meer weten over mobiel werken? Bekijk dan de video hier onder. Video’s over onder meer de digitale begeleidingsbrief, registratie op de milieustraat of wegen zijn te vinden in het dossier PieterBas in beeld.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *