Bart Punselie ‘viert’ vijf jaar PieterBas

Customer services manager Bart Punselie viert een jubileum en werkt vandaag vijf jaar bij PieterBas Automatisering. Tijdens ‘lopende’ projecten is Bart de spin in het web en het aanspreekpunt voor de klanten. ‘Verder komen alle vragen over de standaard afvalsoftware van PieterBas bij mij terecht. Ook maak ik een offerte als daar een aanvraag voor binnen komt, vertelt Bart nadat hij net door algemeen directeur Pieter Bas Buskens met bloemen in het zonnetje is gezet (zie foto, red.).

Hij werkt graag bij PieterBas, wordt tijdens het gesprek duidelijk. ‘Er heerst op kantoor een vrij familiaire sfeer. Iedereen noemt elkaar bij de voornaam en als ik op zoek ben naar antwoorden op vragen van klanten kan ik op ieder moment overal binnenstappen. Of het nu een collega is of het kantoor van de directeur zelf.’ Behalve dat noemt hij ook de skitrips die het leuk maken om bij PieterBas te werken. ‘Bijna elk jaar gaan we naar de sneeuw en dat is keer op keer erg gezellig.’ Dit weekeind zoekt Bart waarschijnlijk een warmere plek op. ‘Ik ben een fervent barbecueër en ik ben dan ook vaak bij mijn Weber te vinden. Weer of geen weer.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *