Arjen Cornelisse in vakblad Recycle Pro: Waste Insight levert afvalindustrie kostenbesparing op

Recycle Pro 'Waste Insight biedt Vlaamse afvalindustrie enorm kostenpotentieel' AFAS Software PieterBas Automatisering

Sneller en makkelijker kunnen werken. Dat is een van de voordelen die Waste Insight de afvalindustrie biedt. Niet alleen in Nederland, maar ook in Vlaanderen, blijkt uit een interview van salesmanager Arjen Cornelisse met Recycle Pro. ‘Bedrijven profiteren daardoor van een enorme boost in efficiëntie, zegt hij tegen het Vlaamse vakblad. ‘Behalve dat daardoor de handling afneemt, levert het ze dat ook een substantiële kostenbesparing op en worden er minder fouten gemaakt’, noemt hij als belangrijke winstpunten van het organisatiebrede ICT-systeem. ‘Bovendien kan het mes in de papierberg waardoor Waste Insight bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelen van bedrijven.’

>> Meer weten? Lees dan de post op het Waste Insight-blog of download hier het interview uit Recycle Pro.

Waste Insight werkt als één ICT-systeem

Waste Insight is het hybride ERP-systeem waarmee bedrijven in de Vlaamse en Nederlandse afvalindustrie organisatiebreed al hun processen digitaliseren en automatiseren, zowel de complete afvallogistiek als financials, CRM en HR. AFAS Software en PieterBas Automatisering namen meer dan vijf jaar geleden het initiatief tot Waste Insight. De twee kernpartners hebben de afgelopen decennia hun sporen verdiend. AFAS met software voor het automatiseren van administratieve processen, HR en CRM. Met de software van kernpartner PieterBas automatiseren bedrijven in de afvalindustrie al drie decennia al hun logistieke afvalprocessen. Van plannen, het onderweg mobiel afhandelen van orders, onbemand wegen tot en met digitaal factureren. Waste Insight werkt als één ICT-systeem. Zo is er een centrale debiteuren- en verplichtingenadministratie. Chauffeurs die zichzelf in AFAS ziekmelden zijn automatisch in PieterBas geblokkeerd. Alle koppelingen zijn gecertificeerd en worden elke 24 uur getest.

Meer weten?

Wilt u weten hoe u alle operationele afvalprocessen kunt digitaliseren en automatiseren met Waste Insight: van de afvallogistiek tot financials, CRM en HR? Neem dan contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820, e-mail: acornelisse@waste-insight.nl Of blijf op de hoogte en volg Waste Insight op Twitter of LinkedIn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *