AMCS heeft primeur met webinar Mobile Workforce: werken op 1,5 meter afstand

AMCS Mobile Workforce webinar PieterBas Automatisering AMCS Group

Hoe kan AMCS Mobile Workforce in deze tijden het op afstand werken ondersteunen? Deze en andere vragen beantwoorden internationale experts op 3 juni a.s. tijdens het eerste live webinar over dit onderwerp. Hiermee heeft het bedrijf dat wereldwijd duizenden afval- en verwerkingsbedrijven digitaliseert en automatiseert, een primeur. ‘Nu meer dan ooit is het van het grootste belang dat bedrijven nieuwe technologieën implementeren om op afstand te gaan werken’, zeggen salesmanager Rogier de Klein en productmanager Ken Tierney die samen het live webinar presenteren. Mobile Workforce is een van de zes oplossingen van AMCS Platform en draagt door digitalisering bij aan het op 1,5 meter afstand werken. Het live webinar op 3 juni belicht hoe de mobiele applicatie werkt zowel voor chauffeurs als ze hun orders uitvoeren als voor planners, leidinggevenden en andere collega’s in de organisatie.

Het live webinar vindt plaats op 3 juni a.s. Het team van internationale experts nodigt u van harte uit om daarbij aanwezig te zijn. Klik hier om u te registreren voor het gratis live webinar. Meer weten? Lees dan ook de post op de AMCS-website.

Real-time informatie biedt actueel overzicht van ordermanagement

Met digitaal ordermanagement is het verwerken van enorme stapels papier zowel in de cabine als op kantoor voorgoed verleden tijd. AMCS Mobile Workforce digitaliseert het complete ordermanagement van afval- en recyclingbedrijven. Alle documenten en processen zijn gedigitaliseerd; van opdrachtenbon, rittenlijsten, guided navigation, de handtekening voor ontvangst tot en met het gereedmelden van de order. Tijdens de uitvoering van orders wordt data automatisch met de backoffice uitgewisseld en de verzamelde gegevens geanalyseerd met AMCS Analytics. Door deze totaaloplossing biedt de mobiele applicatie een serie aan voordelen, waaronder een betere controle op het correct uitvoeren van orders en een. actuele status van de orders en het het voertuig. De afvalinzameling is hierdoor tegelijkertijd zowel dynamisch, flexibel als veel productiever. Door het real-time uitwisselen van data met het centrale ERP-systeem is er continu up-to-date informatie beschikbaar voor de planning en de klantenservice. De planner op basis van dit overzicht spoedorders inplannen in bestaande inzamelroutes.

AMCS Mobile vermindert veiligheidsrisico voor chauffeurs

Het verminderen van veiligheids- en gezondheidsrisico’s voor chauffeurs. Dat kan met AMCS Mobile door een uitgebreide serie aan geïntegreerde mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is het boven een ingestelde snelheid automatisch uitschakelen van de tablet of boordcomputer. Een geïntegreerd onderdeel van de mobiele oplossing is ook guided navigation dat chauffeurs met ingesproken berichten veilig door hun inzamelroutes loodst. Guided navigation draagt bij aan een veiligere werkomgeving voor chauffeurs, vindt ook Malte Zinke, projectmanager logistiek bij Veolia Duitsland. “Informatie wordt door het systeem weergegeven als een spraakbericht”, zegt hij in een interview met AMCS. “Dit verbetert de veiligheid aanzienlijk omdat de chauffeur steeds allebei z’n handen aan het stuur heeft.

Meer weten?

Lees voor meer informatie over het webinar de post op de AMCS-website. Het live webinar vindt plaats op 3 juni a.s. Klik hier om u te registreren voor het gratis live webinar.

AMCS Mobile Workforce is een van de zes oplossingen van AMCS Platform, het enige volledige geïntegreerde IT-systeem voor het digitaliseren en automatiseren van alle operationele processen van afvalinzamelaars en -verwerkers, en recyclers van metaal, papier en kunststof.

Kijk voor meer informatie op de website. U kunt ook contact opnemen met Bart Punselie. Hij is bereikbaar via  telefoon: (024) 358 58 20 of e-mail: bart.punselie@amcsgroup.com Of volg PieterBas op TwitterLinkedIn of Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

PieterBas Automatisering is overgenomen door de AMCS Group, een van de snelst groeiende IT-bedrijven van Ierland en de grootste waste IT-specialist ter wereld. ‘Bestaande klanten profiteren van een breder aanbod van producten en diensten en van de investeringskracht, professionaliteit en capaciteit van onze wereldwijde organisatie’, zei AMCS-topman Jimmy Martin direct na de overname. ‘We hebben de ambitie om het beste en meest innovatieve industriespecifieke softwareplatform te leveren voor organisaties in de afval- en grondstoffenketen. De jarenlange ervaring van PieterBas Automatisering in Nederland en Vlaanderen, ook met organisaties in het midden- en kleinbedrijf, helpt ons deze ambitie te verwezenlijken.‘

Wilt u meer weten over de overname? Kijk dan op de website van de AMCS Group of lees deze post: AMCS Group neemt PieterBas Automatisering over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *