Aalbers & Zn terug bij PieterBas Automatisering

Aalbers PieterBas Automatisering standaard afvalsoftware

Aalbers & Zn uit Aalten kiest opnieuw voor PieterBas Automatisering. De handtekening voor PB-Transport Express met het all-in abonnement is inmiddels gezet. Tegelijkertijd gaat het bedrijf uit Aalten nog meer logistieke afvalprocessen automatiseren en digitaliseren, waaronder de afvalinzameling met rolcontainers. Ook neemt Aalbers de tablet-boordcomputer van PieterBas in gebruik en gaat digitaal factureren. Het bedrijf werkte eerder ruim een decennium met de standaard afvalsoftware van PieterBas, maar koos in 2016 voor een SAAS-oplossing van een andere leverancier. ‘We hebben even een stap opzij gedaan, maar zijn inmiddels weer terug bij PieterBas’, zegt Madelon Janvier van het bedrijf.

>> Foto boven: Commercieel directeur Hans Buskens (l) en directeur van Frank Aalbers van Aalbers & Zn na ondertekening van het contract.

SAAS-oplossing geen succes

Aalbers is gespecialiseerd in afvalinzameling en -verwerking, grondwerk en groenrecycling. Het bedrijf uit Aalten gebruikte PieterBas voor onder meer het melden bij het LMA, de planning van afzetcontainers en het wegen van vrachten. Een hickup in de serviceverlening van PieterBas was reden zich elders te oriënteren. ‘Een oud-medewerker van PieterBas heeft Aalbers in die periode overgehaald te kiezen voor een SAAS-oplossing’, vertelt commercieel directeur Hans Buskens. ‘Dat bleek niet het verwachte succes. Omdat we indertijd op een nette, respectvolle manier afscheid van elkaar hebben genomen, stond niets Aalbers in de weg om opnieuw met ons in zee te gaan.’

Met PieterBas de toekomst in

Aanvankelijk zag het aanbod van die andere partij er goed uit, vertelt Madelon Janvier. ‘We dachten er goed aan te doen om voor een ander systeem te kiezen. Dat bleek niet zo. Bovendien werd het bedrijf waar we voor hadden gekozen, plotseling overgenomen. Mede daardoor was ons vertrouwen weg. Ik heb daarna met enige schroom accountmanager Bart Punselie van PieterBas gebeld. Die reageerde gelukkig heel enthousiast: we waren welkom. PieterBas biedt kwaliteit, bedrijfszekerheid van de software en service. En bovendien ook tablet-boordcomputers met een WeegApp waarmee we graag willen gaan werken. We hebben even een stapje opzij gedaan, maar zitten met PieterBas nu weer op de goede weg. En daar ben ik blij om. We kunnen nu samen de toekomst in.’

Meer weten?

Wilt u meer weten over de PieterBas-software? Kijk dan op ‘Wat leveren wij’ of lees:
Groeiende groep bedrijven kiest voor all-in abonnement PieterBas
Efficiënter werken en kosten besparen met standaard afvalsoftware PieterBas

U kunt ook contact opnemen met Bart Punselie: telefoon: (024) 3585820, e-mail: bpunselie@pieterbas.nl Of volg PieterBas op TwitterLinkedIn of Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *